Over mezelf


Ben geboren op 14 september 1966 en opgegroeid in een warm gezin. 

Ik studeerde verpleegkunde, specialiseerde als pediatrisch verpleegkundige en ging werken op het brandwondencentrum te Antwerpen. Samen met een collega ontwikkelde ik ‘het brandwondenklasje’ een preventieproject voor het basisonderwijs. Zo kwam ik in contact met onderwijs. 

In 1997 maakte ik de overstap naar het onderwijs: Hoger instituut voor verpleegkunde. Ik doceerde een tijd, deed stagebegeleiding, heb de stages gecoördineerd en later de opleiding verpleegkunde. Sinds 2009 ben ik studentenbegeleider. 
Naast de studentenbegeleiding doceer ik nog steeds relationele en sociale vaardigheden. Sinds 1998 begeleid ik ook supervisiegroepen.

Mijn interesse in communicatie, interactie, zelfbeeld, zelfvertrouwen, stress en ontwikkeling reikt verder dan de schoolmuren. 
In de verpleegopleiding functioneer ik binnen een schoolstructuur. Om te kunnen werken binnen mijn eigen kader, op mijn eigen ritme, mijn eigen manier, vanuit mijn eigen waarden, ontstond de idee om een privé praktijk op te richten. 
Vanuit de behoefte om steeds kwaliteit te bieden ben ik me verder gaan specialiseren. 
Naast vele korte opleiding volgde ik “relatie en communicatiewetenschappen” aan de universiteit Hasselt, een jaaropleiding coaching, NLP en nadien een vierjarige opleiding psychotherapie. Ondertussen ben ik erkend psychotherapeute. 
In maart 2010 werd “WILSE” een praktijk voor coaching en therapie, een feit. 
PS: Ik hou ook heel erg van reizen en fotograferen. Doorheen de website zie je beelden van verschillende reizen. Mij geven ze steeds een goed gevoel of ze toveren een glimlach op mijn gezicht. Ik wens dat ze bij u hetzelfde effect mogen hebben!