Visie op ontwikkelingsgericht Coaching
  • Leven is leren. De dingen die je tegenkomt in je werksituatie, je gezin, je leven, zijn gelegenheden, kansen om iets te leren. Niet alleen leren in de zin van competenties, maar ook als persoon evolueren en als mens  groeien - dat is mijn uitgangspunt als ontwikkelingsgerichte coach. 
  • Leren start vanuit jezelf. Binnen coaching staan ontmoeten, communicatie, bewustwording, inzicht, zelfreflectie en zelfsturing centraal. Een ontmoeting waarin we beiden verantwoordelijkheid dragen.  Coaching ondersteunt en activeert bewustwording en zo ook je zelfvertrouwen. Je hebt alles in je om je doelen te bereiken. 
  • Jij bent uniek!  Ieder mens is uniek en heeft een groot pallet aan kwaliteiten. Soms zie je die kwaliteiten (even) niet. Door je bewust te worden van  die kwaliteiten kan je leren vertrouwen op jezelf en kan je ook iets in beweging brengen. Ontwikkelen is niet veranderen: het is  loslaten wat minder nuttig is, toevoegen wat je nodig hebt en behouden wat kostbaar, uniek is. 
  • Groeien tot wie je wilt zijn. Coaching helpt jou om het beste in jezelf naar boven te halen, zodat je je talenten ten volle kan benutten en je  verder kan groeien. 
Mijn missie.

  • Jezelf graag zien, vertrouwen op jezelf, jezelf begrijpen en aanvaarden. Voor mij is dat de basis van geluk. Geluk voor jezelf en geluk dat uitstraalt op alle mensen om je heen. Het geeft je ook een kracht die je toelaat je talenten optimaal te benutten.  
  • Zoals ieder mens heb jij ook een  kleurenpalet aan kwaliteiten. Wie gelooft in zichzelf en zichzelf goed kent, kan beter aansluiten bij wat hij of zij nodig heeft. Je kunt zo ook beter aansluiten bij wat anderen nodig hebben.  
  • Het leven doet je groeien. Je groeit maar dat hoef je niet elke dag te doen. Naar het leven kijken door een  bril van kansen en mogelijkheden helpt je om te ontwikkelen. Het is een andere manier van kijken naar kritiek, problemen en hindernissen. 
  • Op deze manier wil ik graag in het leven staan. Het is mijn missie om deze visie uit te dragen en anderen hierin te ondersteunen.