Voor Wie?

Omdat dit werkveld zo ruim is, specialiseer ik me in een aantal thema’s en domeinen. 

Ik laat me hiervoor leiden door mijn eigen kwaliteiten, expertise en levenservaring. 

De thema’s Veerkracht, zelfvertrouwenstress, assertiviteit nemen een centrale rol in.

Ik werk met jongeren vanaf 13 jaar, adolescenten en volwassenen.

 

Misschien spreken volgende thema’s je aan:

  • Beter omgaan met angst, twijfels en onzekerheid

  • Minder twijfelen meer (echt) zelfvertrouwen willen. 

  • Wie kijkt je aan in de spiegel? Hoe kijk je naar jezelf? Is je blik misschien wat “te” kritisch? Zie je meer wat er “niet is” dan dat wat er “wel is”? Wordt je eigen beste vriend(in) 

  • In je kracht staan met emoties. Je hebt soms het gevoel dat je overmand wordt door emoties. Je zou het prettig vinden om op een andere manier met emoties om te gaan.

  • Gezond omgaan met gedachten zodat je uit het piekeren kan blijven.

  • Meer mentale veerkracht. Veerkracht maakt dat je de moed minder laat zakken, dat je uitdagingen durft aan te gaan, dat je tegenslagen als uitdagingen kan zien. Dat je sterker wordt door dat wat op je pad komt. 

  • Wil je een rijk, gevuld en betekenisvol leven leiden? Wat hindert je?

Uiteraard zijn dit maar een aantal invalshoeken. Je bent als mens uniek, het is dus best mogelijk dat je met andere zorgen geconfronteerd wordt. Neem contact met me op en we bekijken samen of ik iets voor je kan betekenen. Doen! 


Ik bewaak heel erg dat ik kwaliteit kan bieden aan de mensen die ik begeleid. Daarom is het belangrijk te weten dat ik mezelf niet voldoende geschoold vind om te werken met mensen met een mentale handicap, een persoonlijkheidsstoornis, verslavingsproblematiek,psychotische problematiek, relatieproblemen, seksuele trauma's of delicten.