INDIVIDUELE BEGELEIDING


Soms kan je het gevoel overvallen dat je vastloopt! Dat je niet vooruit geraakt en in “een zorg” blijft steken. Het lijkt of je ter plekken rondjes draait en alle strategieën die voorheen hielpen, blijken niet te werken. 

In de individuele therapie staan we samen stil bij jouw zorg. We proberen deze te ontwarren, te zien wat het voor je betekent, hoe je het ervaart en er momenteel mee omgaat. We focussen niet alleen op de zorg maar kijken ook samen naar wat voor jou belangrijk is! Waarin hindert deze zorg je? Samen ontdekken we wat deze situatie voor jou betekent, wat deze je kan leren, hoe je hiermee aan de slag kan gaan. Samen zoeken we naar wat jij nodig hebt om je weg verder te zetten. Zo komt ‘waar je naar toe wil’ dichter bij waar je ‘nu staat’. Je komt weer in je volle kracht te staan. 
Opnieuw op het pad van een waardevol, betekenisvol leven of misschien wel op een nieuw pad? 

Aandacht hebben voor je eigen functioneren hoeft voor mij niets te maken met ziekte of problemen maar met de kunst om in te spelen op omstandigheden en de verlangens die voortdurend veranderen. De wens om als mens te groeien, om gelukkig te zijn. 

Ik werk met volwassenen. Kinderen en jongeren laat ik graag over aan mensen die hierin gespecialiseerd zijn. Zo krijgt ieder wat hem/ haar toekomt en dat is: 'het allerbeste'